Αγιορείτικη ομελέττα με κρεμμυδάκια

Υλικά :
2-3 αυγά
6-7 κρεμμυδάκια
2-3 κουταλιές λάδι
1 φλιτζάνι νερό
αλάτι
πιπέρι

Βράζουμε τα σκόρδα ή τα κρεμμυδάκια, αφού τα έχουμε ψιλοκοψει,στο τηγάνι με σχεδόν ένα φλυτζάνι νερό, ώστε να μαλακώσουν.Ρίχνουμε λίγο λάδι,αλάτι, μπόλικο πιπέρι και τα αυγά.Ανακατεύουμε το τηγάνι, όλο το μείγμα, μέχρι να ροδίσει.

Ευλογία μαγειρείου : Την ομελέτα την αναδεικνύουν αισθητά διάφορα χορταρικά , κυρίως τα άγρια.Τα τσιγαρίζουμε λίγο στην αρχή και ύστερα τα ενώνουμε με τα αυγά.

πηγη

Αγιορείτικη ομελέτταγλυκό κι αλάτι