Είναι τόσο νόστιμα που θα τα αγαπήσετε !Συνοδεύονται με πατάτες, σαλάτα και μπορείτε να τα συνδυάσετε σε Burger. Φτιάξετε και απολαύστε με παγωμένο κρασί η μπίρα. Mερίδες: 6 . Χρόνος Προετοιμασίας: 8 λεπτά. Χρόνος Ψησίματος: 25-30 λεπτά .
Υλικά: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, 500 γρ. χοιρινός κιμάς 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ντομάτα τριμμένη (χωρίς τα σπόρια) 1 κ.γλκ πελτέ ντομάτας 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη 1 κ.γλκ ξύδι 1 κ.σ. ρίγανη 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κ.σ. γιαούρτι 1 φλ.τσαγ Φρυγανιά Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το κιμά, το κρεμμύδι, το γιαούρτι, τον πελτέ, την φρυγανιά, το μαϊντανό, την ρίγανη, το σκόρδο, το ξύδι, το ελαιόλαδο, την τριμμένη ντομάτα αλάτι και πιπέρι.
Ζυμώνουμε να συνδυαστούν καλά. Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστούν για 30 λεπτά στο ψυγείο. Πλάθουμε 10 μπιφτέκια και τα ψήνουμε στη σχάρα για 7-8’ από κάθε πλευρά. Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί και τοποθετούμε τα μπιφτέκια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 c για 25 έως 30 λεπτά. Καλό θα είναι να τα βάλουμε σε σχάρα μέσα σε ταψί για να ψηθούν ομοιόμορφα. Μέχρι να ροδίσουν τα μπιφτέκια και δεν θα είναι ροζ στο εσωτερικό τους.
Τα σχόλια είναι κλειστά.