Μοναστηριακή συνταγή: Χαλβάς με ινδοκάρυδο

Μία ακόμη απλή και υπέροχη Μοναστηριακή συνταγή: νηστίσιμη  Χαλβάς με ινδοκάρυδο

Υλικά:

4 φλυτζάνια του τσαγιού νερό
2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
Μισό βιτάμ
250 γρ. Σιμιγδάλι χονδρό
150 γρ. Ινδοκάρυδο
Μία πρέζα αλάτι
Εκτέλεση :

Βράζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη και το βιτάμ. Προσθέτουμε κατόπιν το σιμιγδάλι σιγά σιγά προσέχοντας να μην σβωλιάσει καθώς ανακατεύουμε. Μόλις πήξει λίγο, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μισό ινδοκάρυδο.

Δειτε τις προσφορές σήμερα

 

 

Το ανακατεύουμε καλά και το αραδιάζουμε αμέσως σε ένα ταψί. Το πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο ινδοκάρυδο και το αφήνουμε να κρυώσει, οπότε και το κόβουμε σε όποιο σχήμα θέλουμε.

  1. Όλα τα υλικά μας τα προμηθευτήκαμε από   ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ εδω

tselemedes

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Όσιος Πορφύριος: Nα μιλάμε στον Θεό για τους άλλους

Ο Όσιος Πορφύριος χαμογελώντας του εξήγησε,

Close