Ποια τρόφιμα δεν πρέπει να βάζουμε στην κατάψυξη

Αδιαμφισβήτητα η βαθιά ψύξη βοηθά στο να διατηρούνται κάποια τρόφιμα για αρκετές εβδομάδες ή και μήνες χωρίς να αλλοιώνεται η σύστασή τους.

Ωστόσο, ορισμένα τρόφιμα δεν ενδείκνυται να συντηρούνται σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, διότι δεν αντέχουν, με αποτέλεσμα να καθίστανται αυτομάτως ακατάλληλα προς κατανάλωση.

Δείτε μερικά από αυτά τα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη:

 

 

 

– τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
– αβγά
– τηγανητά
– καφές
– μαγειρεμένα ζυμαρικά
– σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού
– αβοκάντο
– πατάτες.

Καλύτερα να τα αποθηκεύετε στο ψυγείο και να τα καταναλώνετε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πηγή: govastileto.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Τα 4 πράγματα που πρέπει να μάθουν τα παιδιά πριν γίνουν 5 ετών
Τα 4 πράγματα που πρέπει να μάθουν τα παιδιά πριν γίνουν 5 ετών

Χωρίς αμφιβολία, πριν πάει το μικρό σας νηπιαγωγείο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρει ώστε να είναι προετοιμασμένο για...

Close